LindaLinda liten
Helénehelene liten
FridaFrida liten
Helenahelena liten
Feliciafelicia liten
Hillevihillevi liten

Kreativa frisörer

Låt oss presentera vårt professionella team, som just nu består av 7 frisörer & 7 elever.

Linda

Specialist på lättskötta och hållbara frisyrer med färg och form i perfekt balans och med förkärlek för spektakulära håruppsättningar. Höger och vänsterhänt – tar simultant hål i vänster och höger öra. Utbildad frisör, massös och hårolog. Avlade gesällprov 1997 och tog sitt mästarbrev 2013. Den långa listan på vidareutbildningar rymmer kurser hos Hair Extensions So Cap, Hairtalk och Pivot point samt i klippning och färgning. Har även gått American Crew method 1 & 2, där hon ytterligare vässade sin kunskap om killars mode och särskilda tekniker vid klippning och grooming av män och är ansvarig för American Crew . Linda jobbar även som tekniker & utbildare för Revlon. Delägare sedan starten 1998 och medlem sedan 2015 i Intercoiffure.

Heléne

Kreatör med exceptionellt sinne för balans i färg och form – som gärna klipper både vackert och nytt. Skapar gärna helt nya håruppsättningar för kunden. Utbildad frisör och hudterapeut. Avlade gesällprov 1992 och tog sitt mästarbrev 2014. Vidareutbildad i hårologi och holistisk ansiktsbehandling. Har gått kurser hos Hair Extensions So Cap, Hairtalk och Pivot Point samt i klippning och färgning. Har även gått American Crew method 1 &2, där hon ytterligare vässade sin kunskap om killars mode och särskilda tekniker vid klippning av män. Helene är även utbildad inom make up och ansvarar för den delen på salongen. Delägare sedan starten 1998 och medlem sedan 2015 i Intercoiffure.

Frida

Frida är vårt lilla energiknippe i vår Etage Familj. Hon är från Umeå och har hitta kärleken i Karlskrona. Ska vi med ett ord beskriva Frida så är Energi det ordet. Hon är ambitiös och är lite av en perfektionist. Hon älskar utmaningar inom alla bitar vad frisör yrket ge och med sin melodiösa diakekt så kan man inget annat än bli glad. Hon gjorde sitt gesäll 2016. Hon är utbildad i Method 1 och kommer senare i år gå method 2. Frida är ordförande i Intercoiffures utvecklingsgrupp. Frida fick även stipendie och ska i vår åka till Paris och få göra en frisyrvisning med andra ungdomar från hela världen. Hon kom även 3:a i Fondation Guillaumes fototävling. 

Helena

Helena är en arbetssam och nogrann frisör som har en stark drivkraft till att vilja lära sig mer. Hon har jobbat som frisör i 14 år och tog sitt gesäll 2016. Helena kan beskrivas med trygg nogrann och teammänniska. Hon har gått oändligt många utbildningar genom åren och kommer senare i år genomgå American crew Method.

Frida J

Hon har gått sin utbildning i Karlshamn och avlade sitt gesäll i sep 18. Frida är en av våra lugna harmoniska medarbetare. Hon lyssnar och är väldigt lyhörd för vad du vill. Hon är en vetjirig person som vill lära sig mer och ska under året utbilda sig till barberare. Hon har redan sedan i september gått många utbildningar för att kunna ge kunden det den vill ha. Hon är även med i Intercoiffures utvecklingsgrupp.

Nadine

Detta är en cool brud i lyxförpackning. Med hennes leende och sammetslena ögon så kan hon trollbinda vem som helst. Hon är extremt duktig på färg och gillar allt från det enklaste till det mest avanserade vi kan göra inom vårt yrke. Hon har precis börjat jobba igen efter sin mammaledighet och kommer börja mer och mer under våren / sommaren. Hon kommer även ta sitt del och gesällbrev under året.

Erika

Hon är vår lilla tös i från östra bleking. Hon är utbildad make up artist och frisör. Hon gick lärlingsprogrammet och har tagit sitt gesällbrev. Detta är en sprallig, glad och otroligt trygg frisör med fötterna på jorden. Hon kommer börja igen efter sin mammaledighet efter sommaren. 

Felicia

Är trainee hos oss. Hon har precis avslutat 3 år på Af Chapmans lärlingsprogram. Felicia har gått Pivot Points ELEV & LÄRLING 1 - KLIPPTEKNIK hösten 2015. Hon har gjort sitt delprov i maj 2018 och har börjat med sitt eftergymnasiala utbildning.Hon kommer under våren gå Metod 1, herrklippnings tekniker. Hon tilldelades stipendier för hennes kunskaper och utveckling på gymnasiet. Felicia är även hon med i Intercoiffures utvecklingsgrupp. 

Hillevi Jörnö Karlsson

Hillevi är vårt senaste tillskott. Hon är trainee hos oss och gör sin eftergymnasiala utbildning hos oss. Hon avlade sitt delprov i maj 2018. Hillevi fick wellas stipendie för bästa elev på ehrensvärdska gymnasiet 2018. Under våren kommer hon gå Metod 1, herrklippningstekniker. Hillevi är även med i Intercoiffures utvecklinggrupp

Emma

Emma är trainee och är på nivå 2 och har på "älde"dar utbildat sig på vuxengymnasiet i Kalmar.Hon tog sitt delprov dec 2018 Hon en person som vill ha ordning och reda. Hon lämnar inget åt slumpen och är super noggrann. Hon vill veta varför hon ska göra något. Emma utför i stor sätt alla behandlingar men det tar lite längre tid och kan i bland behöva lite stöttning. Emma kommer även jobba med hårersättningar och peruker. 

Emelie

Emelie går sitt andra år på lärlingsprogrammet och är hos oss 3 dagar i veckan, mån-ons. Hon gör lättare klippningar, färgningar.

Sofia

Sofia går 2:a året på ehrensvärdska gymnasiet och är hos oss 1 dag i veckan, fredagar. Hon gör enklare klippningar och färgningar. 

Vilma

Vilma går sitt första år på Lärlingsprogrammet och är hos oss 3 dagar i veckan, mån-ons. Hon gör enkla klippningar och utväxtfärgningar med stöttning av handledar.

Joel

Joel går sitt första år på Ehrensvärdska och är hos oss 1 dag  i veckan, tisdagar. Han gör enkla klippningar och utväxtfärgningar med stöttning av handledar

Linda B

Nagelteknolog som har många järn i elden. Nail me - nagelsalong Karlskronas äldsta nagelsalong med sina 13 år på nacken drivs av Linda. Salongen har numera enbart öppet efter tidsbokning. På salongen utförs nagelvård på naturlig nagel, konstmaterial som används är acryl, uv gel och glasfiber. Full kunskap inom naglarnas sjukdomar och hygien