LindaLinda liten
Helénehelene liten
Linda ALinda A
FridaFrida liten
Helenahelena liten
Feliciafelicia liten
Hillevihillevi liten
MohamadMohamad lite

Kreativa frisörer

Låt oss presentera vårt professionella team, som just nu består av 6 frisörer & 2 elever.

Linda

Specialist på lättskötta och hållbara frisyrer med färg och form i perfekt balans och med förkärlek för spektakulära håruppsättningar. Höger och vänsterhänt – tar simultant hål i vänster och höger öra. Utbildad frisör, massös och hårolog. Avlade gesällprov 1997 och tog sitt mästarbrev 2013. Den långa listan på vidareutbildningar rymmer kurser hos Hair Extensions So Cap, Hairtalk och Pivot point samt i klippning och färgning. Har även gått American Crew method 1 & 2, där hon ytterligare vässade sin kunskap om killars mode och särskilda tekniker vid klippning och grooming av män och är ansvarig för American Crew . Linda jobbar även som tekniker & utbildare för Revlon. Delägare sedan starten 1998 och medlem sedan 2015 i Intercoiffure.

Heléne

Kreatör med exceptionellt sinne för balans i färg och form – som gärna klipper både vackert och nytt. Skapar gärna helt nya håruppsättningar för kunden. Utbildad frisör och hudterapeut. Avlade gesällprov 1992 och tog sitt mästarbrev 2014. Vidareutbildad i hårologi och holistisk ansiktsbehandling. Har gått kurser hos Hair Extensions So Cap, Hairtalk och Pivot Point samt i klippning och färgning. Har även gått American Crew method 1 &2, där hon ytterligare vässade sin kunskap om killars mode och särskilda tekniker vid klippning av män. Helene är även utbildad inom make up och ansvarar för den delen på salongen. Delägare sedan starten 1998 och medlem sedan 2015 i Intercoiffure.

Linda A

Kundfokuserad frisör som med skön inställning och varsam hand låter dig som kund upptäcka hur viktigt håret är för personligheten. Hjälper dig att skapa en vision, en stil och en frisyr som visar vem du är – men som också passar dina behov. Tog studenten vid af Chapmans frisörprogram 2008 och sökte sig snart till gemenskapen på Etage. Vidareutbildad i klippning och färgning samt hos Moduline Hair Extensions, American Crew method 1&2. Avlad gesällprovet juni 2013 och blev då behörig frisör. Linda ingår i Intercoiffures young team.

Frida

Frida är vårt lilla energiknippe i vår Etage Familj. Hon är från Umeå och har hitta kärleken i Karlskrona. Ska vi med ett ord beskriva Frida så är Energi det ordet. Hon är ambitiös och är lite av en perfektionist. Hon älskar utmaningar inom alla bitar vad frisör yrket ge och med sin melodiösa diakekt så kan man inget annat än bli glad. Hon gjorde sitt gesäll 2016. Hon är utbildad i Method 1 och kommer senare i år gå method 2. Frida är ordförande i Intercoiffures young team.

Helena

Helena är en arbetssam och nogrann frisör som har en stark drivkraft till att vilja lära sig mer. Hon har jobbat som frisör i 14 år och tog sitt gesäll 2016. Helena kan beskrivas med trygg nogrann och teammänniska. Hon har gått oändligt många utbildningar genom åren och kommer senare i år genomgå American crew Method.

Felicia

Är trainee hos oss. Hon har precis avslutat 3 år på Af Chapmans lärlingsprogram. Felicia har gått Pivot Points ELEV & LÄRLING 1 - KLIPPTEKNIK hösten 2015. Hon har gjort sitt delprov i maj 2018 och har börjat med sitt eftergymnasiala utbildning. Hon tilldelades stipendier för hennes kunskaper och utveckling på gymnasiet.

Hillevie Jörnö Karlsson

Hillevi är vårt senaste tillskott. Hon är trainee hos oss och gör sin eftergymnasiala utbildning hos oss. Hon avlade sitt delprov i maj 2018. Hillevi fick wellas stipendie för bästa elev på ehrensvärdska gymnasiet 2018.

Mohamad

Specialist på allt inom herr och manlig grooming. Mohamad började hos oss i augusti 2016. Han är utbildad och har drivit egen salong i Syrien innan han tvingades fly. Han har en traditionell herr utbildning i sitt hemland och klipper killar. Hos honom kan ni boka "Herrklippning", rakning och trimning av skägg,mutach. Han är extremt duktigt på skägg och att använda rakkvinen. Vi jobbar hårt för att få ha honom kvar hos oss och vi satasar på att han ska bli behöring i Sverige. Så nu är det fullt fokus på Gesällen i barbera yrket.

Linda B

Nagelteknolog som har många järn i elden. Nail me - nagelsalong Karlskronas äldsta nagelsalong med sina 13 år på nacken drivs av Linda. Salongen har numera enbart öppet efter tidsbokning. På salongen utförs nagelvård på naturlig nagel, konstmaterial som används är acryl, uv gel och glasfiber. Full kunskap inom naglarnas sjukdomar och hygien